Despre noi

Despre noi

MAKET MD este o companie de tipărire diversificată, unul dintre liderii în domeniul imprimării digitale din Moldova. Oferim orice produs tipărit: de la cărți de vizită la cataloage de mai multe pagini, în cel mai scurt timp posibil.

 

Misiunea companiei


Misiunea noastră: dezvoltarea pieței de publicitate din Moldova prin producerea de produse publicitare și tipografice de înaltă calitate, utilizând cele mai noi tehnologii și metode de organizare a muncii.


Istoria companiei

 

Din 2006 activăm pe piața serviciilor de tipărire din Moldova, iar în septembrie 2008 ne-am mutat într-un nou sediu de producție. În prezent, compania noastră ocupă o suprafață de peste 600 mp, pe care se află biroul de recepție a comenzilor, un echipament modern și performant, din multe puncte de vedere unic în domeniul tiparului digital și un depozit de produse finite și materiale necesare pentru îndeplinirea operativă a comenzilor.

 

Preturi

Soluții personalizate pentru fiecare client în parte, este vorba de creativitate, de extinderea și îmbunătățirea constantă a serviciilor și, bineînțeles, de o calitate excelentă și prețuri rezonabile.